Dyqani I Bukës Kërkon Punëtorë Me 1400 Euro Në Muaj, Por Askush Nuk Shkon

Kërkohet punëtor me rrogë 1400 euro në muaj, por nuk gjendet asnjë që të jetë i gatshëm që të punojë natën.Historia vjen nga Reschigliano di Campodarsego, provincë e Padova në Itali, ku një furrë buke, kërkon punonjës për përgatijen e bukës.Prej kohësh në xham qëndron varur tabela “Kërkohet punëtor”, por të zotët e dyqanit Stefano Brigato dhe Guglielmo Peruzzo, nuk kanë arritur që ta gjejnë ende.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdO ,,

Leave a Reply