Dy Shtëpit E Ramush Haradinajt Që Vlejnë Mbi Gjysmë Milioni Euro, Populli S’ka Bukë!

Dy shtëpit e Ramush Haradinajt që vlejnë mbi gjysmë milioni euro, Populli s’ka bukë! Ramush Haradinaj u bë edhe me një shtëpi të re në vitin 2016. Ai bleu shtëpi në Margiona Residence. Vlera e kësaj shtëpie sipas deklarimit zyrtar, që Haradinaj i ka bërë në Agjencinë Kundër Korr upsionit arrin shifrën e 202 mijë eurove, shkruan Insajderi. Haradinaj në prejardhjen e pasurisë ka deklaruar se shtëpinë me 500 metra katrorë e ka blerë pasi ka marrë kredi.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply