Dy pacientë humbin jetën, shifra shqetësuese nga shtrimet në spital, 4 në intubim

Dy pacientë humbin jetën, shifra shqetësuese nga shtrimet në spital, 4 në intubim

Dy pacientë të tjerë kanë humbur jetën si pasojë e koronavirusit në 24 orët e fundit, duke e çuar në 95 numrin e viktimave.Një 70-vjeçare nga Tirana dhe një pacient 66-vjeçar nga Shkodra, me sëmundje bashkëshoqëruse. Situata në spitalin infektiv vijon të paraqitet e rënduar.Në 24 orët e fundit ka shtim të pacienteve të shtruar, ku aktualisht janë 85 pacientë në spital, 10 pacientë janë në terapi intensive dhe 4 prej tyre janë të intubuar, në gjendje të rëndë ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.