Duke punuar kopshtin, ÇlFTl gjen kasafortën me mijëra doIIarë e stoIi ari

Një ç/ift në Staten Island të New Yorkut, është befasuar shumë kur gjatë punimeve në kopshtin në oborr, ka hasur në një valixhe mist/erioze të mbushur me para e stoli të vjetra.
Ç/ifti nga New Yorku, të cilët ishin duke punuar kur gjetën një valixhe të mbushur me para e stoli të vjetra. Brenda saj kishte 52 mijë dollarë dhe stoli me diamante, si dhe shumë unaza të arta. Megjithatë, ata e kuptuan që valixhja kishte të bënte me një vje/dhje. Ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply