“Dua një respekt”/ Sk andal, s*ks në derën e shkollës edhe me të m itur në Kamëz

Fiks Fare de noncoi me zë dhe figurë një s kandal brenda dhe afër një shkolle në Kamzë. Një ish-nxënës i shkollës së mesme “Ibrahim Rugova” de noncoi se në lokalet ngjitur me gjimnazin ushtrohet pro stitucion.Ndërkohë, brenda shkollës shitet lirshëm lëndë nar kotike. Brenda dy ditësh, emisioni investigativ dokumentoi se shumica e lokaleve ngjitur me këtë shkollë ushtrojnë pr ostitucion рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply