Dua dikë me të cilin ti ndaj të gjitha paratë e mia, por dua një kushtë….

Blerta kerkon nje mashkull te te cilin ti ndaj te gjitha parate por ka nje kusht, deshiron qe ta kete te madh dhe ta kenaq maksimalisht pasi eshte e uritur aq shum per se ks sa qe cdo dit mendon se si ta gjej nje djal qe e kenaqe pasi smund te perballon me ka kaluar shum koh jam e vetmuar…. Per ti derguar mesazh apo marre numrin e Blertes sh t y peee re k la me nm e poshte dhe prit disa swkonda per kushtet e saj.

Leave a Reply