Dr amatike situata në Itali: 475 vik tima të reja, 35 713 të in fektuar në total nga koronavirusi

Italia dhe sot ka shënuar një rritje si në numrin e personave të in fektuar me koronavirus ashtu dhe në numrin e vi ktimave.

Të dhënat zyrtare shënojnë 35 713 të in fektuar dhe numri i vik timave është 2978.

Numri i personave të shëruar është 4025.

Brenda 24 orëve janë regjsitruar 475 vi ktima.

14 363 po kurohen në strukturat spitalore, 2257 në terapi intesive dhe 12 090 në kushte shtëpie.

Në Lombardi numri i personave të in fektuar ka arritur 17 713, numri i vik timave 1959 e 3488 janë pacientë të shëruar.

Rajoni i Bazilikatës vazhdon të mbetet i vetëm pa asnjë vik timë e numri i personave të in fektuar në këtë territor është më i ulëti në Itali, vetëm 27.

Në Itali deri më sot janë kryer 165 541 tampone./Ora News

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Leave a Reply