Donte të ikte nga lu fta/ Vogëlushja ndë rron jetë e ngrirë në krahët e babait me sytë e hapur

Vogëlushja Laila ngriu nga i ftohti në krahët e babait të saj teksa përpiqeshin të largoheshin nga lu fta në Siri. Ajo ishte vetëm 18 muajshe.E vogla iku nga kjo botë me sytë e hapur, ashtu e ngrirë në krahët e të atit. Fotoja e saj ka sjellë tris htim të madh dhe sytë e saj të hapur janë një turp i madh për botën. I ati u mundua ta largonte Lailën nga një lu ftë e pamëshirshme, por e hum bi.Familja e saj jetonte në një tendë pa ngrohje. Dimri u bë i akullt. Edhe pse i ati e mbështolli me gjithë rrobat që kishin Laila nuk mbijetoi dot. Spit alin e kishin me mijëra kilometra larg.Por i ati nuk u ndal ai vrapoi e vrapoi me Lailën në krah, derisa sa arritën në klinikën Shifa. Mjeku Adnan tha:Ne i ndamë ata me vështirësi të mëdha. Kishte ngrirë në krahët e të atit. E pamë fytyrën engjëllore të Lailas, por ajo kishte ngrirë. U munduam t’i dëgjonin rrahjet e zemrës, por ajo kishte vde ku r. Sytë e saj turpërojnë botën, Laila ngriu në arrati.’’.Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

Leave a Reply