Donika Kadaj-Bujupi: Albini meniher u dorzu Heqja e taksës është përulja ndaj Serbisë mos gabo me hek Albin

eputetja nga radhët e AAK’së, Donika-Kadaj Bujupi tha se zotimi i kryeministrit Albin Kurti, se me ardhjen e tij në pushtet taksa 100% do të hiqet për tu zëvendësuar me reciprocitet është e gabueshme dhe se ai vendim do ta dobësonte pozicionin e Kosovës në raport me Serbinë EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply