Donika Gërvalla vjen me një premtim të madh për qytetarët e Kosovës !!

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla është krenuar me v eprimet e fundit të Qeverisë Kurti.

Në një status në Facebook, ajo ka përmendur premtimet, që sipas saj, s’po mbesin vetëm fjalë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“1.2 milion vaksina, homo.logimi, Europe Defender 2021. Çdo ditë nga një hap, nganjëherë edhe më shumë se një.

Kemi premtuar punë dhe jo fjalë”, ka deklaruar ajo..

Leave a Reply