Doni të dini se çfarë do ndodh me jetën tuaj në të ardhmen dhe për personalitetin tuaj, jua tregon të gjitha forma e kërthizës/ Ja si

Keni dëgjuar për omfalomancia i referohet praktikës së interpretimit të një personaliteti dhe përcaktimin e fatit të tij përmes një studimi të formës së kërthizës.

Sipas mje kësisë tradicionale indiane, kërthiza është afër chakra Hara është një burim i energjisë jetësore. Ai ilustron aftësinë tonë për të ndjerë dhe për të pasur ndjenja pozitive të tilla si oreksi, dëshira, motivimi dhe zilia. Nga ana tjetër, kërthiza mund të shihet se lidh të kaluarën dhe të ardhmen e individit, i cili është parimi themelor mbi të cilin bazohen të gjitha praktikat e fallit.

Personaliteti juaj sipas formës së kërthizës suaj:

1. Rrumbullakët/ Pamja e kërthizës suaj zbulon gjëra për ju
Kjo tregon një personalitet të mirë. Ju jeni tipi i personit që do të d ëmtonte veten për të tjerët. Ju jeni i mirë në komunikimin e mendimeve tuaja dhe marrëdhëniet tuaja janë të shëndetshme dhe interaktive. Fati është diçka që mbase nuk e keni me bollëk, por ju e kompensoni atë me natyrën tuaj të gjallë.

2. E gjerë/ Kjo është një shenjë e një personaliteti bujar. Ju jeni lloji i personit që mund të vuajë pa gjendjen e tyre shpirtërore që ndikon në ata që janë pranë jush. Ju jeni i mirë në marrëdhëniet me të tjerët dhe me moshën bëheni më të mençur për shkak të përvojave të ndryshme që keni pasur.

Pamja e kërthizës suaj zbulon gjëra për ju

3. E cekët/ Kjo tregon një dimension më të e rrët të personalitetit tuaj. Ju jeni një person që keni kaluar disa vështirësi në jetë. Ju shumë mirë mund të jeni mist eriozë dhe ske ptikë, por për një arsye të mirë.

Pamja e kërthizës suaj zbulon gjëra për ju

4. Me drejtim lart/ Kjo formë e kërthizës është tregues i një lindje të shëndetshme dhe një mendje të shëndetshme. Cilësitë kryesore që ju përcaktojnë janë gëzimi dhe energjia. Entuziazmi juaj është ngjitës dhe jo shumë njerëz e dinë atë, por ju mbani një qëllim të fshehtë në zemrën tuaj që dëshironi ta arrini në jetë.

Pamja e kërthizës suaj zbulon gjëra për ju

5. Me drejtim poshtë. Kjo kërthizë tregon nivele më të ulëta të energjisë. Ju jeni lloji i personit që nuk i pëlqen vërtet puna manuale, por është i mirë në lojërat e enigmës. Edhe pse quheni dembelë, më tepër e shihni veten si një person mendjehollë.

Pamja e kërthizës suaj zbulon gjëra për ju

6. Ovale. Ju jeni të shqetësuar dhe super aktiv, prandaj mërziteni lehtë. Kurioziteti ju bën të zbuloni gjëra të reja. Ju i ndjeni gjërat thellë dhe mund të lëndoheni le htë.

Pamja e kërthizës suaj zbulon gjëra për ju

7. E madhe. Ju jeni lloji i personit që nuk i besoni askujt. Kështu që njerëzit që keni lënë në jetën tuaj kanë gjithçka për ju. Besnikëria dhe besimi janë drejtuesit kryesorë të personalitetit tuaj, dhe qëndrimi juaj ndaj dikujt përcaktohet plotësisht nga mënyra se si ju trajtojnë.

8. Forma Y. Nëse keni atë formë të barkut, ju jeni një nga ata njerëz që qëndrojnë prapa skenave dhe bëjnë të gjithë punën . Ju nuk jeni tipi për të kërkuar famë sepse i dini shumë mirë pikat tuaja të forta. Ju qëndroni prapa, bëni punën tuaj, shkëlqeni në atë që bëni dhe mbani suksesin tuaj për veten tuaj.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Leave a Reply