Doktori shqiptar në Suedi/ “Ja ILAÇI NATYRAL kundër VIRUSIT TE RI”

Unë gjat studimëve të mia si student i mjeksisë, si rrezultat i nevojës familjare më lejen e Allahut kam arrit të zbuloj një ilaç natyral i cili do të ju mbronë ju dhe fëmijet e juaj nga sëmundjet të cilat vijnë nga viruset (sikur virusi Covid-19 2020), bakteriet dhe këpurdhav mikroskopike sëmundjepreuse në kanalin e frymëmarrjes të cilat mund të shkaktojnë sëmundje serioze sikurse Bronkiti dhe Pneumonia Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply