‘Doktori’ që shëron kan cerin i tregon çfarë ka, Arian Çani i shqetësuar nxjerr këmbën e inf ektuar në emision

Por, si të gjithë rastet dhe ky i Çanit ishte një “gjë” normale për Ruzhdi Metalin, i cili i tha moderatorit të “Zonë e Lirë” se mund t’ja shëronte këmbën vetëm për 7 ditë. Për Ruzhdiun, këmba e Çanit kishte inflamacion dhe ai mund t’ja gjente mjekimin lehtësisht ja dhe Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Leave a Reply