Dok toresha serbe që po i ‘shashtris’ pacientët me linjat ‘përvë,luese’,edhe shqiptaret po shkojn

Marija Jelikic është një e re nga Beogradi që është bërë e famshme në Instagram. Ajo me profesion është mjeke, por nëse e shikon në këtë rrjet social, trupi i saj është ndryshe nga ai i kolegeve të saj.Në uniformën e punës, ajo mund të duket një femër e zakonshme, por nën të fsheh një trup të skalitur nga i cili pacientët e saj rrezikohen të ngelin pa frymë qe ka edhe prej tyre qe jan shqiptare por…sht.ype re kl,a men dhe shiko vidj,on fotot dhe videot ‘perveluese’ te doktoreshes.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju.

Leave a Reply