Doganieri zviceran e kap shqiptarin me 9 kg suxhuk Kosove, i çuditshëm reagimi i tij

Dikush e ka postuar një ngjarje që ka ndodhur në kufirin e Zvicrës ku protagonist ishte një shqiptar që kishte marrë me vete 9 kilogramë suxhuk.
Ju sjellim më poshtë, rrëfimin e një shqiptari që jeton në gurbet i cili përshkruan skenën kështu:
“Legenda jemi doganieri zvicron e roku shipen me 9kg suxhuk ne kufi…dhe i tha:
Hudhe suxhukun ne kontanjer, ose zurück…
Shipja zurück tha, shkoj nja 100m larg kufirit dhe u ul dhe filloj ta hane suxhukun, i doxh nja 3 laka… рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply