‘Do u japim rrogën 420 euro, vetëm hajdeni’, Edi Rama thirrje për vendet e punës bosh: Janë shumë

Kryeministri Edi Rama u ka bërë thirrje për afrimin e të gjithë atyre që duan të punojnë në sektorin e ndërtimit, Rama tha se paga e të gjithë atyre që do jenë në këto kantiere ndërtimi do jetë e imponuar nga shteti, rreth pagës mesatare në Shqipëri, pra 420 euro stipe reamen meposhte dhe shiko se cfare thote edi rama per vendet e lira te punes dhe per pagen 420 euroshe.

Leave a Reply