Do Të Qani! Kthehet Papritur Në Drekë Në Shtëpi, Gjen Gruan…! Ja Çfarë Shkruhej (Video)

Sot duam t’ju tregojmë historinë e një burri që u kthye në shtëpi për drekë dhe kurrë nuk i shkonte mendja se do të merrte lajme të tilla të jashtëzakonshme nga partnerja e tij. 23-vjeçari Richard Davis me pak fjalë shpërtheu në lot duke rënë në gjunjë para të dashurës së tij, pasi lexoi atë që ishte shkruar në bluzen e saj.Richard u kthye në shtëpi, duke pritur se do të gjente vetëm drekë e tij gati në tryezë. Por ai gjeti të dashurën e tij në derë, 22-vjeçaren Destiny Price, e cila sapo e takon e pyet: “Çfarë shkruhet në këtë bluzë?”.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo.

Leave a Reply