Do SHKRlHENl Së Qeshuri! Kjo Është “Da Shnorja” E Edi Ramës

Do SHKRlHENl Së Qeshuri! Kjo Është “Da Shnorja” E Edi Ramës Ish-kryeministri Berisha ka risjellë një histori r;ozë të Ramës, me një punonjëse të Ambasadës greke në Tiranë, e cila është e njohur në rrethin e gazetarëve.Gruaja e cila u dashurua me Ramën, sipas Berishës, shoqërohej me një pjesë të gazetarëve të asaj kohe, dhe kishte n;djenja të forta për Ramën.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply