Do Qani! 8-Vjeçarja Ndëshkohet Në Shkollë. Kur Nëna Zbulon Dënimin Mbetet Pa Fjalë (Video)

Kur i lëmë fëmijët tanë në shkollë, gjithmonë shpresojmë që ata do të ndiqen nga të rritur seriozë që dinë të bëjnë punën e tyre dhe se ata e dinë se e mira e fëmijëve gjithmonë vjen e para. Megjithatë, mund të ndodhë një dënim kur fëmija sillet keq, edhe nëse shpresojmë që kjo të mos ndodhë shumë shpesh.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

Leave a Reply