Djali 5-Vjeçar I Udhëheqësit Të Çeçenisë Thyen 6 Rekorde Botërore

Një djalë i cili quhet gjerësisht si “Schwarzenegger-i pesëvjeçar” ka thyer gjashtë rekorde botërore pas një seance maratone gjatë së cilës arriti të bënte 3,202 pompa të njëpasnjëshme. Rakhim Kurayev bëri 1.000 pompa në vetëm 40 minuta e 57 sekonda dhe 2.000 pompa në 1 orë 30 minuta për të futur veten në librat e rekordeve botërore.

Udhëheqësi i Çeçenisë, Ramzan Kadyrov, pohoi se djali, i cili shkon në kopsht, ka siguruar edhe pesë rekorde të tjera botërore sht.ype fotogr.aafin qe eshte menje.here nen kete shkrim dhe shi.ko vide,on

Leave a Reply