Dita më e palumtur e jetës së tij, dhëndri i padurueshëm tro nditë mysafirët në dasmë

Duhej që dasma të ishte dita më e lumtur e jetës për një çift të ri, por nuk ndodh kështu për këtë djalosh. Videoja është shpërndarë me shpejtësi në internet dhe bëri xhiron e botës. рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply