Disa nga humoristët kosovar mblidhen në një shtëpi e vishen si gra

Në këtë vend me paragjykime të forta dhe mjaftë homofob, njohim një mori aktorësh që me shumë qejf transformohen dhe luajnë role femrash. Portretizimi i gjinisë së kundërt, ka rezultuar formulë suksesi për shumë aktor, të cilët kanë arritur kulmin në karrierë, pikërisht me personazhe të gjinisë së kundërt. Aktori i humorit Sevdai Radogoshi ndër të parët ka nisur të shndërrohet si femër në skeçe humoristike, ndërkohë që rrugën e tij e kanë vazhduar edhe Vedat Osmani, Osman Azemi, e shumë të tjerë. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply