Direkt nga Gjermania, Rama jep lajmin e madh per shqiptaret: Edhe pak durim

Kryeministri Edi Rama jep një lajm të mirë për njohjen e patentave shqiptare në Gjermani, ku thotë se ministri gjerman i transporteve është shprehur i befasuar për zhvillimet në Shqipëri.Rama shprehet se aprovimi i njohjes së patentave , kalon përmes parlamenteve të 16 landeve të Republikës Federale të Gjermanisë dhe kjo do të kërkojë pak kohë, por ndërkohë çdo aprovim bën që në landin përkatës njohja të hyjë në fuqi menjëherë ja dhe video ekeni me poshte do befasoheni nga Edushi:

Leave a Reply