Dimri po vjen! Kush tha se shqiptarët nuk janë kreativ, shikoni shpikjen perfekte për prerjen e druve

Ashtu siç e dimë të gjithë shqiptarët anembanë botës njihen për eksperimentet e tyre të cuditshme dhe ndonjëherë edhe të pabaza dhe jo teorike.

Një kosovar ka bërë një shpikje perfekte për prerjen e druve. Duke qenë se moti i ftohtë po afron, edhe përgatitjet tashmë nga familjet kosovare kanë filluar hap rek alemn dhe lexoni te plote lajmin.

Leave a Reply