Dhimbje e madhe! Punonte në Maltë, shqiptari bie nga kati i shtatë dhe jep shpirt në vend

Një shqiptar ndër roi jetë në vend pasi ra nga kati i shtatë në një pallat në ndërtim në Maltë. Shqiptari punonte në sektorin e ndërtimit në qytetin Marsaskala.

In cidenti ndodhi sot në mëngjes. Po licia tha se shqiptari kishte rënë shtatë kate poshtë, teksa ishte duke punuar.

Mendohet se shqiptari ka rënë në vrimën e ashensorit. Ai humbi jetën në vend. Autoritetet kanë nisur një h etim.