Dhëndri “Fëlliqet” Në Dasmën E Tij, I Shfaqet Ish E Dashura Me Fustan Nuseje (Video)

Dhëndri “fëlliqet” në dasmën e tij, i shfaqet ish e dashura me fustan nuseje

Një dhëndër ka mbetur pa fjalë në momentin që në dasmën e tij u shfaqën dy nuse, në vend të njërës.

Në dasmën e tij u shfaq edhe ish e dashura e cila kishte veshur një fustan nusëriePer me teper binduni vet duke shty,pur mbi rekl,a men me pos,hte dhe sh,iko vide,on.

Leave a Reply