Detaji që s’u kap gjatë ‘Opinionit’: Blendi e shan nga r*pt Ramën, askush nuk e ka diktuar (Video)

Edhe në këtë intervistë përplasjet midis Ramës dhe gazetarëve nuk kanë munguar.Një qytetar ka shkruar pranë redaksisë së JOQ Albania se një detaj nuk është kapur gjatë kësaj interviste. Ai shkruan:Blendi e shan nga r*pt Ramen, askush nuk e ka diktuar kete detaj.’’Më poshtë po ju sjellim edhe videon e këtij momenti. Gjatë kësaj dalje të Ramës ai pati edhe përplajse me gazetaren Klodiana Lala ja dhe video shikojeni do befasoheni:

Leave a Reply