Dës hmia e gruas lë pa fjalë Eni Çobanin: Ish-burri ka pasur 50 gra, i rr ihte dhe i nxirrte la kuriq

Rubrika “Shihemi në Gjyq” në emisionin “E Diela Shqiptare” në Tv Klan solli historinë e paza kontë të zonjës Deliko, e cila në studio rr ëfeu dh unën 15-vjeçare nga ish-bashkëshorti. E bra ktisur nga fëmijët, ajo sot banon në një kasolle shumë afër bashkëshortit. Znj.Deliko kërkon nga vajza e saj që ta ndi hmojë, sepse ndodhet në mes të katër rrugëve. Histosia e saj habit zonën Eni Çobani, por edhe publikun në sallë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on do befasohesh.

Leave a Reply