Deputetja shkon në parlament gjysmë e zh veshur, kështu reaguan deputetët

Viti që po lëmë pas ka qenë i mbushur plot me ngjarje dhe zhvillime të forta. Një prej politikaneve që ka ndezur më së shumti debate në 2019, ka qenë edhe 43-vjeçarja, Paulinja Da Silva.Politikania shkaktoi debate të shumta për shkak të veshjes me dekolte të hapur gjatë ceremonisë së betimit në parlamentin e Brazilit, në muajin shkurt JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI:

Leave a Reply