DEPUTETI I VV-SË BASHA, THOTË SE TË RINJTË NË KOSOVË JANË MË TË PAMENÇURIT..!

Deputeti i VV-së Basha, thotë se të Rinjtë në Kosovë janë më të Pamençurit..!Deputeti i Vetëvendosjes, Dimal Basha, pas premtimit se do të bën një pako cigare 5 euro, tani po deklaron diçka tjetër.Basha ka thënë sot gjatë seancës së jashtëzakonshme për taksën ka thënë se Kosova ka fëmijët më të pamençur.Ai po thotë se kjo vjen si pasojë e qeverisjeve të këqija që ka pasur Kosova.“Qe 20 vjet kemi mbet populli më i varfër dhe kemi fëmijët më të pamençur si pasojë i qeverisjeve të këqija’, ka thënë ai.Reagimi i deputetëve ka qenë i menjëhershëm,shtypenii me poshte shiko te plote lajminn..

Leave a Reply