Del Ligji i ri, burrave mbi 40 vjeç u ndalohet ngjyrosja e flokëve me të zezë

Në njërën prej provincave të Turkmenistanit, Lepab, nëpunësit publik të gjinisë mashkullore do e kenë të ndaluar që të lyejnë me ngjyrë të zezë flokët e tyre. Po ashtu, ata që i kanë flokët ngjyrë të zezë do të duhet që t’i zbardhin pak ato.
Lajmi është konfirmuar nga një korrespondent i “Radio Azatlik”, pjesë e “Radio Europa e Lirë”. Urdhëri ekstravagant është dhënë në prag të një vizite të presidentit të vendit në zonë. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply