Del e Verteta Ja Si e Realizoi gjithe Ngjarjen Valdete Bllaca ajo Heret ne Mengjes…

Kosova u tr/ondit nga një vr/asje e shumëfishtë që ndodhi të martën në lagjen “Bojanina” të Gjilanit. Zyrtarja po licore, Valdete Bllaca dy/shohet se mëngjesin e asaj dite i vr/au prindërit, dy vëllezërit dhe më pas veten..shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Motivi vr/asjes ende nuk dihet. Por, P rokuroria e Gjilanit ka dhënë detaje rreth orës kur Bllaca dy/shohet t’i ketë kryer vr/asjet dhe gjendjes së saj shëndetësore..shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Leave a Reply