Del Autopsia E Familjes Bllaca,Policia Shpjegoi Mënyrën Se Si Rrjedhi E Gjithë Ngjarja!

Dhjetëra plu m ba u gjetën brenda shtëpisë së Zeqir Bllacës, në lagjen “Bjanina”, të Gjilanit. Aty ndodhi një t ragjedi të cilën dyshohet se e kreu ish-zyrtarja policore Valdetja, e bija e vetme e Zeqirit. Ajo, sipas organeve të hetuesisë, besohet se i v ra ,u me ar m,ë zja rri të katër anëtarët e familjes së saj, e pastaj edhe veten.Express disa ditë pas kësaj ngjarjeje të rëndë ju sjell detaje nga autopsia e bërë nga trupat e pesë anëtarëve të familjes Bllaca ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni videon

Leave a Reply