Deklarata Ska Ndaloze E Robert Berishës Për Gratë: Na Rrini Gati Të Zvogëlojmë Numrin E Dashnoreve

Këngëtari i njohur, Robert Berisha ka habitur me një deklaratë të fundit që ai ka dhënë në lidhje me femrat. Pasi ka publikuar këngën me titullin ‘Dashnores’, ai ka treguar se me anë të saj ka dhënë një mesazh të fortë.Në fakt, ajo çka ai ka thënë për ‘Prive’ ishte një deklaratë sk andaloze dhe totalisht e papranueshme, sidomos nga ana e femrave. Këngëtari thotë se gruaja duhet t’i rrijë burrit gati për çdo gjë, në të kundërt…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply