Dëgjonin Një Zë Që Qante Gjatë Natës Në Mal! Vendosin Të Shkojnë Për Kontroll Dhe Bëjnë Një Zbulim Të Jashtëzakonshëm

Trinity Smith dhe bashkëqytetarët e saj dëgjuan britmën e një qeni që vinte nga një mal i Kolorados në Shtetet e Bashkuara.
Vajza është një adhuruese e madhe e kafshëve dhe menjëherë donte të bënte diçka për të.
Në atë pjesë të malit nuk ka as shtëpi as njerëz, kështu që është mjaft e pamundur që një qen të jetë atje vetëm dhe për këtë arsye shumë besonin se ishte ujk.
Por kishte një arsye të mirë për të shkuar në mal për të kontrolluar.ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply