Daut Demaku habit amerikanët dhe botën: Zbulon ilaçin për koro navi rusin në Kosovë (VIDEO)

Shkrimtari kosovar dhe ligjërues i lëndës ‘Arti i Mendimit Pozitiv’ në një kolegj privat të Kosovës, po pretendon se e ka gjetur ilaçin kundër virusit vdekjeprurës kinez COVID-19, apo ndryshe të njohur si koronavirusi.

Ani pse sistemet më të përparuara të botës shëndetësore si ajo amerikane dhe ajo izraelite parashikojnë dhe kanë deklaruar se do të kenë vaksinën kundër koronavirusit gati brenda 2 muajve dhe në treg do ta lëshojnë brenda 90 ditëve, Daut Demaku po del të ‘thyej rekord’

Leave a Reply