Dasma Mes KAOSlT Të KORONAVlRUSlT/ Nusja Mesazh Për Të Ftuarit: Nëse Nuk Vini, Jeni Të Vd Ekur Për Mua

Një nuse që kishte planifikaur datën e dasmës së bashku me burrin e saj ishte mërzitur pasi të ftuarit kishin refuzuar t’i shkonin në dasëm, dhe ajo kishte bërë një status në Facebook ku thoshte se kush nuk do të marrë pjesë në dasëm “është i vd ekur”.

Çiftet që kanë pasur të planifikuar dasmat e tyre përgjatëkëtyre javëve nuk kanë pasur fat dhe nuk kanë mundur të shijojnë siç duhet dasmën e tyre për shkak të kor;onavi rusit.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply