‘Dashuria Nuk Pyet Për Moshë’, Shoferi I Autobusit Martohet Me Vajzën 16-Vjeçare Të Shoqes: Kemi Dy Fëmijë Dhe Duhemi Shumë

Historia e pazakontë e dashurisë mes një 47-vjeçari dhe 16-vjeçare, të cilët e kurorëzuarn lidhjen e tyre dhe tani janë prindër të dy djemëve.

Andi, 47-vjeçari punon si shofer autobuzi dhe ishte miku i ngushtë i mamasë së Betit, vajza 16-vjeçare, e cila e pranoi se zemra e saj rrihte vetëm për të.Lidhja e tyre kohët e fundit është shndërruar në ‘tabelën e turpit’, pasi banorët etyre..rek,lamenn me poshte shkrimjit dhe shiko videon e plot.

Leave a Reply