“Dashuria Jonë Është E Vërtetë”/Kanë 53-Vite Diferencë, Çifti Nga Serbia Me Shqiptaren Martohen Para Kamerave

Çifti i njohur nga Serbia, të cilët kanë jo pak por 53 vite diferencë mes tyre, kanë lidhur më në fund kurorë.21-vjeçarja Milijana Bogdanovićis dhe 74-vjeçari Milojko Božić u bënë të njohur për publikun fillimisht kur morën pjesë në një ‘reality show’ në Serbi. Ndërsa së fundmi ata mbajtën një ceremoni martese në një tjetër program televiziv,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë i cili lajm po le nam en rrjetet osciale dhe me gjere nete gjithe rrjetet dhe me gjere,

Leave a Reply