Dalin pamjet, supermarketet në Tiranë “pushtohen” nga njerëzit

Me konfirmimin e dy rasteve të para me koronavirus në Shqipëri, duket se edhe për qytetarët tanë po ndodh i njëjti precedent që u pa në shumë vende të botës..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

“Shënjestra” e parë e qytetarëve kanë qenë supërmarketet e kryeqytetit, të cilat janë mbipopulluar aqsa në disa prej tyre gjen rradhë të gjata njerëzish..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Më poshtë disa foto nga dy supermarkete të ndryshme të kryeqyte.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply