Dalin Pamjet, Çfarë Bëri 4 Orë Pasi V’r’a’u Familjarët Valdetja.. (Video)

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka dhënë detaje të reja dhe interesante se si ka ndodhur v r a s j a e pesëfisht në qytetin e Gjilanit.Qalaj në një intervistë në Klan Kosova, ka bërë të ditur se zyrtarja policore katër familjarët e saj, dy prindrit dhe dy vëllezërit i kishte v r a r ë në mëngjes, dhe vetën rreth orës 13:00, në mesditë ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply