Dalin detaje të reja për vr asjet në Gjilan, policja e vr au njërin vëlla në gjumë

Shtëpia e familjes Bllaca në Gjilan sot u kthye në zonë kr imi pasi që vajza e vetme e kësaj shtëpie, policja Valdete Bllaca vr au prindërit, dy vëllezërit dhe më pas bëri vetëvr asje.

Sinjali ka mësuar nga burime të sigurta se vi ktimat dyshohet që janë që lluar me nga dy pl umba në kokë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply