Dalin detaje të reja, ja çka u gjet në shtëpinë e çiftit nga Prizreni

Policia e Kosovës ka dhënë detaje shtesë për privimin nga jeta e çiftit nga Prizreni. Policia e Kosovës ka thënë se në shtëpinë e tyre, pa shenja jetë është gjetur çifti bashkëshortor (një mashkull dhe një femër).V’de kjen e tyre e ka konstatuar mjeku. Në trupin e vi kti’mave vërehen plagë nga ar’ma e zjarrit.Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Leave a Reply