Dadoja mëson se vajza e vogël ka nevojë për mëlçi të re ose do të vd esi, por ja çfarë sakrifice bën ajo që i ndryshon jetën vogëlushes

Një studente, Kristin kishte vetëm një javë punë, kur ajo do të merrte një vendim që do ta bënte familjen të ishte në borxh me atë.

Ajo filloi të punonte dhe kujdesej për tre fëmijët e familjes Rosko. Ajo formoi një lidhje të fortë me fëmijët e familjes, dhe veçanërisht me vajzën e tyre më të vogël, Talia Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply