Cunat do me sh,ajne! Stresi i kërkon publikisht falje Keisit: Ne burrat jemi legena

Stresi në “Klanifornia” i kërkoi falje publikisht Keisit duke u shprehur i penduar që ka gabuar.

“Kjo nuk është e lehtë fare për mua. I kërkoj falje! Në Shqipëri është shumë vështirë të mbash një lidhje, nuk është për faj të femrave, por ne meshkujt jemi legena. I them më fal!ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply