C’po ndodh me ish-deputetin Eduart Ndocaj? (Video)

Ish-deputeti Eduart Ndocaj i është nënshtruar një operacioni në Itali, ndërsa bashkëshortja e tij bën me dije se gjendja e tij shëndetësore tashmë është e mirë.

Me një foto në Facebook, Valentina Ndocaj njofton për operacionin pa dhënë detaje se për çfarë problemi shëndetësor bëhej fjalë. Në postimin e saj ajo kritikon shërbimin mjekësor në Shqipëri ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply