Coronavirusi? Ja Vendimet Që Sonte Mori Qeveria, Nëse I Shkelni Rregullat, Këto Gjoba Ju Presin

Qeveria e Kosovës ka vendosur të mblidhet, për të ndërmarrë masa kundër koronavirusit. Qeveria do të vendosë që të ndërpritet procesi mësimor deri më 27 mars..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon Gjithashtu në mbledhjen e qeverisë do të vendoset edhe për disa masa të tjera në luftën kundër koronavirusit: Do të pezullohet përkohësisht linja ajrore dhe tokësore, të gjithë udhëtarët që do të kontrollohen në hyrje-daljet e Kosovës, dhe të gjitha aktivitetet publike do të mbyllen përkohësisht..PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply