Conor McGregor në shoqërinë e Florian Markut dëgjon ‘Xhamadani Vija Vija’, kallet atmosfera

Lu.ftëtari i njohur shqiptar i sporteve luftarake MMA, Florian Marku, ka postuar në Instagram një video ku shihet me shoqëri në një pub.

Pas tij, i ulur shihet edhe luftëtari i MMA i cili është i shpallur disa herë kampion në këtë sport, Conor McGregor.

Çfarë e bën më interesante videon është se përderisa të gjithë janë duke kaluar kohë të mirë, në sfond dëgjohet edhe kënga e njohur shqiptare ‘Xhamadani vija vija’Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply