Çmendet DOGANlERl gjerman kur i hap çantën shqiptarit ja qka i gjen brenda nuk do ta besoni

Kujdes kontroIIi është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kont-rabandë, si ClGARET. Më tej ata i kanë kontrolluar bagazhin një shqiptari dhe janë befasuar nga ajo që kanë gjetur, saqë befasinë e tyre e shprehin dhe në emision.Shqiptari e kishte mbushur bagazhin plot me artikuj shtëpiake dhe më shumë e kishte mbushur me ajvar ja dhe pamjet posht shtype rekl,am dhe shikoni.

Leave a Reply