Çmenden mediat serbe: Putin do ta mbrojë Kosovën me ushtri dhe shqiptarët do të..

“Putin me ushtri mbron Kosovën”, duke u thirrur në burime nga shërbimet informative të NATO-s, shkruan “Informer”, transmeton Telegrafi. Sipas kësaj gazete, “spi unët e NATO-s ua kanë tërhequr vërejtjen ekstr emistëve shqiptarë se në rast se ata e sul mojnë veriun e Kosovës, Rusia menjëherë do të dërgonte në Serbi 1000 pjesëtarë të njësive spec iale, 200 instruktorë, aeroplanë me pilotë, ar matim dhe ndi hmën tjetër të nevojshme shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.

Leave a Reply